Festival Spezial

FestivalSpezial2010liggande_424x221

Med Festival Spezial vill vi stimulera till kontakt mellan kulturlivet i Blekinge och människor med särskilda behov. Vi vill ge kulturinstitutioner och kulturutövare inspiration att utveckla och anpassa sin verksamhet så att den kan nås och förstås av alla. Vi vill också inspirera personal inom omsorg och särskola att upptäcka och ta del av det kulturliv som finns i Blekinge och även att få kunskap och inspiration till att främja skapande i den egna verksamheten.

Festival Spezial startade 2005 med en stor festival med arrangemang i alla kommuner och genomförs numera vartannat år. Festivalerna 2010 och 2012 har bestått av fortbildnings- och inspirationsdagar för personal och en festivaldag för målgruppen.

Här är mera information om Festival Spezial 2014. Läs rapporten!

Festival Spezial är en kulturfestival som sätter fokus på kultur och eget skapande för barn, unga och vuxna med särskilda behov. I april återkommer festivalen för 6:e gången! Under två veckor, 22-29 april, blir det ett fullmatat program med olika kulturaktiviter, festivaldag och en fortbildnings-inspirationsdag.

Festival Spezial finns också på Facebook!

PDF Programmet

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.