Programkataloger

Blekinge Läns Bildningsförbund har tidigare samlat information om framför allt föreläsare och musikprogram från amatörer och semi-professionella kulturarbetare i länet.

Vi saknar dock numera resurser för detta arbete varför informationen blivit inaktuell och felaktig. Vi har därför tagit bort katalogerna.

 

4 reaktioner på ”Programkataloger

 1. Hej!
  Eftersom Musikatalogen fortfarande ligger kvar som tillgänglig på BLBs hemsida så borde den kanske uppdateras då uppgifterna är från 2018.
  Under Visgruppen GALAKS som saligt insomnat sedan flera år tillbaka finns bl.a.fortfarande den sedan många år avlidne Sune Jönsson med som kontaktperson.
  Beträffande vår egen Visgrupp Fyra Skägg så har vi en ny basist som heter Lars Jönsson.
  Eftersom många bokande arrangörer fortfarande går in på BLB så bör uppgifterna aktualiseras i annat fall bör länken tas bort.

  • Tack för ditt påpekande Lars, du har ju fullständigt rätt och i nuläget saknar vi resurser för att från vårt håll uppdatera katalogerna så de kommer därför att tas bort / Peter Johansson

 2. Det skulle vara bra med en Musik och Föreläsning katalog. För de små ideella Föreläsningsföreningar som har föreläsare oftast på kvälls tid , om vad för föreläsare som finns i Blekinge/ Skåne och södra Småland. eller vilka som vill vara med.

  • Jag håller med dig om behovet och vi har tidigare haft sådana kataloger, först i tryckt version och senare på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser att hålla sådana kataloger uppdaterade varför vi sett oss nödgade att ta bort dem från hemsidan. Med vänlig hälsning Peter Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.